Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων, στις 4 Απριλίου, η Cityzen Parking & Services  έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία της στα αδέσποτα του δήμου Αμαρουσίου. Η εταιρεία στάθμευσης, στο δίκτυο της οποίας περιλαμβάνονται 3 parking στο δήμο Αμαρουσίου (Cityzen ΑίθριοCityzen ΚρόνοςCityzen Φραγκοκκλησιάς), παρευρέθηκε στην ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων που οργανώθηκε από τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου. Συζήτησε με τα μέλη του συλλόγου και προσέφερε εμβόλια, φάρμακα, τροφές και είδη υγιεινής για τις ανάγκες των μικρών τετράποδων φίλων μας.

Ο κος Κωνσταντίνος Γεωργίου , κτηνίατρος και ιδιοκτήτης του PETOPIA, Εθελοντές,, Φίλοι και Μέλη του ΔΣ του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ. Συλλόγου Αμαρουσίου μαζί με την κα Ελένη Σιλβέστρου Marketing Associate της cityzen Parking & Services
Ο κος Κωνσταντίνος Γεωργίου , κτηνίατρος και ιδιοκτήτης του PETOPIA, Εθελοντές, Φίλοι και Μέλη του ΔΣ του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ. Συλλόγου Αμαρουσίου μαζί με την κα Ελένη Σιλβέστρου Marketing Associate της cityzen Parking & Services

 

Η κα Ελένη Σιλβέστρου (Marketing Associate της cityzen Parking & Services) με τον κο Μαμμωνά Παύλο , κτηνίατρο και ιδιοκτήτη του Pet Moustache και τα Μέλη του ΔΣ του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ. Συλλόγου Αμαρουσίου: κα Ζερβάκη Μαριάννα (Πρόεδρο), κα Μιμίκα Παπαναστασίου Αντιπρόεδρο Φροντίδας και Περίθαλψης και κα Εύα Μαυρίδου (Αντιπρόεδρο Επικοινωνίας)
Η κα Ελένη Σιλβέστρου (Marketing Associate της cityzen Parking & Services) με τον κο Μαμμωνά Παύλο ιδιοκτήτη του Pet Moustache και τα Μέλη του ΔΣ του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ. Συλλόγου Αμαρουσίου: κα Ζερβάκη Μαριάννα (Πρόεδρο), κα Μιμίκα Παπαναστασίου (Αντιπρόεδρο Φροντίδας και Περίθαλψης), κα Εύα Μαυρίδου (Αντιπρόεδρο Επικοινωνίας)

 

Η κα Ελένη Σιλβέστρου , Marketing Associate της cityzen Parking & Services
Η κα Ελένη Σιλβέστρου , Marketing Associate της cityzen Parking & Services

Όπως δήλωσε η Cityzen: «Γνωρίζουμε τη σημαντική δουλειά του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ. στη διάσωση, προστασία και παροχή ιατρικής φροντίδας στα αδέσποτα του Αμαρουσίου. Είναι ευθύνη όλων μας να  φροντίζουμε για την ευημερία των ζώων με όποιο τρόπο μπορούμε, με στόχο να βρουν όλα τα ζωάκια το παντοτινό τους σπίτι.  Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να βελτιώσαμε έστω και λίγο τις ζωές των αδέσποτων στο Μαρούσι, αλλά και με αυτή την πρωτοβουλία να ενθαρρύνουμε και να ευαισθητοποιήσουμε και άλλες εταιρείες ώστε να συνεισφέρουν και να προβούν σε αντίστοιχες δράσεις».

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων: Για τη Cityzen τα αδέσποτα δεν έχουν θέση στον δρόμο

Σας ευχαριστούμε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ cityzen Parking & Services_ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit