Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Βρέθηκε οικογένεια για την γλυκιά σκυλίτσα μας!!
Δείτε την ανακοίνωση που είχαμε κάνει:
SOS K #AMEΣΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ…ΕΠΕΙΓΟΝ
ΤΑΝΥΑ
ΜΙΑ ΟΡΦΑΝΗ ΓΚΡΙΦΟΝΙΤΣΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΜΕΣΑ
Η μαμά της ΤΑΝΥΑΣ, η Ζωή, την είχε βρει πριν χρόνια εγκαταλελειμμένη πάνω στα βουνά του Σχιστού, εκεί που η ίδια έμενε σε ένα παράπηγμα άθλιο και ερημικό.
Η καρδιά της Ζωής όμως δεν άντεχε να βλέπει τα ζωάκια παρατημένα να κινδυνεύουν απροστάτευτα. Παρά τη δική της δύσκολη ζωή και τη φτώχεια της, άνοιξε την αγκαλιά της για την μικρή ΤΑΝΥΑ και την πήρε μαζί της. Από τότε την είχε σαν παιδί της σε όλα τα δύσκολα. Μαζί της στα κρύα όταν δεν είχε θέρμανση, μαζί της στη ζέστη όταν δεν είχε ίχνος δροσιάς εκεί πάνω στο ξερό βουνό, μαζί της στα σκοτάδια όταν δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και φαγητό. Μπορεί να μην είχε η ίδια να φάει αλλά μόλις έπαιρνε το μικρό επιδοματάκι της αλληλεγγύης φρόντιζε πρώτα για την τροφή των μικρών της φίλων.
Έτσι , παρά τις δυσκολίες, η ΤΑΝΥΑ μεγάλωσε με πολλή αγάπη και έγινε μια χοντρούλα και αγαπησιάρα σκυλίτσα.
Όμως, πριν ένα μήνα, η Ζωή, η μανούλα της, παρατημένη και αβοήθητη από ανθρώπους και πολιτεία, έχασε τη ζωή της στον δρόμο από θερμοπληξία. Και τα τρία της μικρά ζωάκια ορφάνεψαν.
Η ΤΑΝΥΑ δεν μπορεί να ζήσει χωρίς άνθρωπο στον δρόμο. Σε κοιτάζει στα μάτια και περιμένει να της πεις που να κάτσει για να τη χαϊδέψεις. Όπου την βάλεις κάθεται και δεν διαμαρτύρεται. Πιο ήρεμο και υπάκουο ζωάκι δεν υπάρχει. Ιδανική για όποιον θέλει να έχει παρεούλα ένα ζωάκι χωρίς να του δημιουργεί προβλήματα, για ανθρώπους που πρώτη φορά θα έχουν σκυλάκι αλλά και για οικογένεια με παιδάκια. Είναι περίπου 7 ετών, στειρωμένη, εμβολιασμένη με εξετάσεις και τσιπ . Πολύ φιλική και προσαρμοστική με υπέροχο χαρακτήρα. Πάμε όλοι μαζί να βρούμε σπιτάκι στην ορφανή ΤΑΝΥΑ!! Περιοχή Χαϊδάρι. Τηλ. 6974004811

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit